+ 30 2810 285760

Η εταιρεία

Η τεχνική, κατασκευαστική εταιρεία ΕΜΜ. & ΝΙΚΟΛ. ΟΡΦΑΝΑΚΗΣ Α.Ε ειδικεύεται στην ανέγερση πολυτελών διαμερισμάτων και σύγχρονων κτιρίων ιδιόκτητων ή με αντιπαροχή. Ιδρυτής της εταιρίας είναι ο κ. Ορφανάκης Ν. Εμμανουήλ ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών από το 1970 έως σήμερα.

Συνεχιστής της προσπάθειας αυτής, ο υιός του, Ορφανάκης Ε. Νικόλαος, Πολιτικός Μηχανικός, ο οποίος προσφέρει επιστημονικές γνώσεις, εμπειρία, δημιουργικότητα αλλά και τις φρέσκιες ιδέες της νέας γενιάς.

Φιλοσοφία της εταιρίας μας να προσφέρουμε στον πελάτη ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες του, για τη μελέτη, επίβλεψη, ανέγερση και κατασκευή μιας σύγχρονης κατοικίας, γραφείου ή ακόμα και ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των υλικών και των στοιχείων δόμησης αποτελούμε την άριστη επιλογή στον τομέα των κατασκευών. Διαθέτοντας έμπειρο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, στόχος μας είναι η υψηλή ποιότητα κατασκευής, ο μοντέρνος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, οι αυστηρές αντισεισμικές προδιαγραφές και οι συμφέρουσες τιμές.

Ισολογισμός 2018
Ισολογισμός 2017

Ισολογισμός 2016


Ισολογισμός 2015


Ισολογισμός 2014